HIZLI ERİŞİM
Anasayfa
Makarnalar Kahvaltı Tostlar / Sandviçler Aparatifler Burgerler Wraplar Salatalar Beyaz Etler - Ana Yemek Kırmızı Etler - Ana Yemek Deniz Ürünleri Tatlılar Nargile Soğuk İçecekler Sıcak İçecekler Serinleten Tatlar
Dürbün Cafe'ye Genel Bakış
DOĞUM GÜNÜ KURUMSAL İŞ/TOPLANTI ÖZEL GÜN ORGANİZASYONLARI
Galeri Ziyaretçi-Defteri Rezervasyon
Hobyar Mah., Yalıköşkü Cad. No:22 Kat:4, 34112 Eminönü/İstanbul-Türkiye
+90 212 514 66 88
rezervasyon@durbuncafe.com
Update Required To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin.
x

REZERVASYON FORMU

x

Anınızı bizimle paylaşın :)

Gizlilik Politikası

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN GİZLİLİK POLİTİKASI

I. Giriş
Panorama Gıda Restaurant Turizm Sanayi ve Dış Tic. Ltd. Şti. (“Panorama Gıda”) olarak gizliğinize ve verilerinizin güvenliğine önem veriyoruz. Bu nedenle, müşterilerimize sunduğumuz ürün ve hizmetlerimiz sırasında gösterdiğimiz hassasiyeti internet sitemizi kullanan eden siz ziyaretçilerin gizliği ve verilerinizin güvenliği hususunda da göstermekteyiz. Bu kapsamda, internet sitemizi ziyaret ettiğinizde işlediğimiz verilerinize ilişkin olarak; 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) başta olmak üzere sair ilgili mevzuat kapsamında ve bireylerin haklarına saygı, şeffaflık ve dürüstlük ilkeleri çerçevesinde bu Gizlilik Politikası’nı hazırlamış ve benimsemiş bulunmaktayız. 

II. Amaç ve Taahhütlerimiz
Panorama Gıda olarak kendimizi verilerinizi korumakla sorumlu kılıyoruz. Bu sorumluluk bilinciyle hazırladığımız bu Gizlilik Politikası ile kişisel bilgilerinizi yalnızca bu gizlilik politikasına uygun biçimlerde kullanmak için gerekli tedbirleri alacağımıza dair söz veriyoruz.

Gizlilik Politikası’nın amacı, şirketimizin bilgi sistemlerinin ve bilgi varlıklarının gizlilik, bütünlük ve erişilebilirliğinin sağlanması amacıyla gerekli gereksinimlerini tanımlamaktır. Bu çerçevede Panorama Gıda olarak Gizlilik Politikası ile;

- yürütülen faaliyetlerin etkin, doğru, erişilebilir ve güvenli olarak gerçekleştirilmesini temin etmeyi,
- şirketimizin güvenirliğinin ve itibarını korumayı,
- bilgi güvenliği varlıklarında sadece elektronik ortamda tutulan verilerin değil; yazılı, basılı, sözlü ve benzeri ortamda bulunan tüm verilerin güvenliği ile ilgilenmeyi,
- tüm müşteri şartlarına ve yasal yükümlülüklere uyum sağlamayı,
- Gizlilik Politikası’nın yaşatılması için gerekli kaynakları sağlamayı, kontrolleri tesis etmeyi, sürekli iyileştirme fırsatlarını değerlendirmeyi ve gözetim için gerekli çalışmaları gerçekleştirmeyi, 
- bilgi güvenliği farkındalığını artırmak için, teknik ve davranışsal yetkinlikleri geliştirecek şekilde eğitimler gerçekleştirmeyi,
taahhüt ederiz.

III. Hangi Verilerinizi Topluyoruz ve Ne Amaçla Kullanıyoruz?
Panorama Gıda olarak, internet sitemizde sunduğumuz hizmetler kapsamında sınırlı sayıda verinizi toplamaktayız. Söz konusu veri toplama faaliyetini yukarıda bahsettiğimiz ilke ve yasal düzenlemeler kapsamında yürütmekteyiz. Toplanan verilerinizin KVKK çerçevesinde yasaya uyumluluğunu incelemek ve işlenen kişisel verileriniz hakkında kanuni bilgi almak için Aydınlatma Metnimizi inceleyebilirsiniz.

Bu bölümde sizlere, internet sitemizi ziyaret ettiğinizde topladığımız verilerinize ilişkin detaylı bilgi sunmaktayız.

İnternet sitemizde iletişim formu ve ziyaretçi defteri formu bulunmaktadır. Bu formlar aracılığıyla bizlere ilettiğiniz taleplerinizi yerine getirebilmek ve yorumlarınızı internet sitemizde paylaşabilmek adına, sizlerden Ad, Soyad, E-posta, Adres ve Telefon Numarası verilerinizi talep etmekteyiz. Ayrıca online rezervasyon formu aracılığıyla iletmiş olduğunuz rezervasyon taleplerinizi yerine getirebilmek amacıyla Ad, Soyad, E-posta ve Telefon Numarası verilerinizi talep etmekteyiz.

İnternet sitemizi ziyaret etmeniz halinde sizlerden topladığımız veriler ve kullanım amaçları bunlardan ibarettir. Panorama Gıda olarak topladığımız verilerinizi herhangi bir üçüncü tarafa aktarmamaktayız. Bu durumun iki istisnası; (i) kanuni zorunluluklarımız çerçevesinde adli ve idari makamlara yapmak zorunda kalabileceğimiz aktarımlar ve (ii) veri güvenliğinin sağlanması amacıyla yurtiçinde yerleşik sunucu hizmeti sağlayıcılara yapabileceğimiz aktarımlardır. 

IV. İnternet Sitemizde Kullanılan Çerezler
Çerezler (cookies), bir internet sitesi veya mobil uygulama tarafından cihazınızda oluşturulan ve isim-değer formatında veri barındıran küçük metin dosyalarıdır. Yukarıda bahsi geçen ilkeler ve KVKK başta olmak üzere yasal düzenlemeler çerçevesinde internet sitemizde size daha iyi bir kullanım deneyimi sağlayabilmek amacıyla internet çerezleri kullanmaktayız.

İnternet sitemizde kullanılan çerezlere dair kanuni bilgi almak adına Çerez Politikamızı ziyaret edebilirsiniz. Bu çerçevede belirtmek isteriz ki; internet sitemizde Kişisel Verileri Koruma Kurulu’nun kararları ve düzenlemelerine uygun şekilde, “kesinlikle gerekli çerezler” dışında rızanız olmadan hiçbir çerez toplanmamaktadır.

V. Toplanan Verilerinize Dair Haklarınız
KVKK’nın “ilgili kişinin haklarını düzenleyen” 11. maddesi kapsamında dilediğiniz zaman bize başvurarak işlenen kişisel verilerinizin;

a) İşlenip işlenmediğini, işlenme amacını ve amacına uygun kullanıp kullanılmadığı öğrenebilir ve işlenmiş ise bu konuda bilgi isteyebilir,
b) Kanun’a uygun olarak yurt içinde ve yurt dışında bilgilerinizin paylaşıldığı üçüncü kişileri öğrenebilir,
c) Eksik ya da hatalı işlendiğini düşünüyorsanız düzeltilmesini isteyebilir,
d) Kanun'un 7. maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde bilgilerinizin silinmesini ya da yok edilmesini talep edebilir,
e) Aktarıldığı üçüncü kişilere (c) ve (d) bentlerinde belirtilen taleplerinizin bildirilmesini ve aynı işlemleri gerçekleştirmelerini isteyebilir,
f) Otomatik sistemler ile analiz edilmesi nedeniyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz edebilir veya kanuna aykırı olarak kaydedildiğini veya kullanıldığını düşünüyorsanız ve bu sebeple zarara uğramışsanız zararın giderilmesini isteyebilirsiniz.

Bu amaçlarla yapacağınız başvurunun usulüne ilişkin detaylı bilgiyi Aydınlatma Metnimiz ve Çerez Politikamız kapsamında bulabilirsiniz.

VI. Gizlilik Politikamızda Değişiklikler
KVKK başta olmak üzere kanunlarda yapılacak değişiklikler, Kişisel Verileri Koruma Kurulu’nun düzenlemeleri ve kararları ve şirket politikamızda yaşanabilecek değişiklikler ışığında her zaman Gizlilik Politikamızda değişiklik yapabiliriz. Esaslı değişiklikler yaptığımızda size bunları bildireceğiz.

 

Dürbün Cafe
ONLINE REZERVASYON