HIZLI ERİŞİM
Anasayfa
Makarnalar Kahvaltı Tostlar / Sandviçler Aparatifler Burgerler Wraplar Salatalar Beyaz Etler - Ana Yemek Kırmızı Etler - Ana Yemek Deniz Ürünleri Tatlılar Nargile Soğuk İçecekler Sıcak İçecekler Serinleten Tatlar
Dürbün Cafe'ye Genel Bakış
DOĞUM GÜNÜ KURUMSAL İŞ/TOPLANTI ÖZEL GÜN ORGANİZASYONLARI
Galeri Ziyaretçi-Defteri Rezervasyon
Hobyar Mah., Yalıköşkü Cad. No:22 Kat:4, 34112 Eminönü/İstanbul-Türkiye
+90 212 514 66 88
rezervasyon@durbuncafe.com
Update Required To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin.
x

REZERVASYON FORMU

x

Anınızı bizimle paylaşın :)

Çerez Politikası

PANORAMA GIDA ÇEREZ POLİTİKASI

Panorama Gıda Restaurant Turizm Sanayi ve Dış Tic. Ltd. Şti. (“Panorama Gıda”) olarak internet sitemizi (durbuncafe.com) ziyaret ettiğinizde, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ("Kanun") uyarınca gizlilik ve kişisel verilerinizin korunması hakkınızı gözeterek; size daha iyi bir kullanım deneyimi sağlayabilmek amacıyla kişisel veri işlemekte ve internet çerezleri kullanmaktayız. Bu politika, size çerezlerin ne olduğunu ve bunların nasıl kullanıldığını açıklama amacıyla oluşturulmuştur.

ÇEREZ NEDİR?
Çerezler (cookies), bir internet sitesi tarafından cihazınızda oluşturulan ve isim-değer formatında veri barındıran küçük metin dosyalarıdır. Çerezler genellikle alındıkları internet sitesinin adını, çerez kullanım ömürlerini (cihazınızda ne kadar süreyle tutulacağını) ve genellikle rastgele şekilde oluşturulan kendine özgü bir sayı değeri içerir. Çerezler ile internet sitesine ait kullanım bilgileriniz elde edilmektedir. Çerezler bir internet sitesi hakkında durum ve tercihleri saklayarak internetin kullanımını kolaylaştırır. Ayrıca, internet sitesine ilişkin tercihlerinizin, siteyi tekrar ziyaret ettiğinizde hatırlanmasında da yardımcı olur. Çerezlerin temel işlevleri ziyaretçinin ve tercihlerinin hatırlanması ve cihazının tanınmasıdır; neredeyse her internet sitesinde çerez kullanılır.

ÇEREZLERİ İŞLERKEN HANGİ HUKUKİ İŞLEME SEBEPLERİNE DAYANIYORUZ?
Aşağıda tanımlanacak olan Temel Çerezlerinizi Kanun’un 5-2-f numaralı “Meşru Menfaat” hukuki sebebine dayanarak işlemekteyiz. Temel Çerezler dışındaki çerezlerinizi ise Kanun’un 5-1 numaralı hükmü uyarınca açık rızanızı alarak işlemekteyiz.

ÇEREZ TÜRLERİ VE AMAÇLARI
Çerezler, saklanma süreleri ve görevleri gibi çeşitli kıstaslara göre gruplandırılabilmektedir. Saklanma sürelerine göre “kalıcı çerezler” ve “geçici çerezler” olmak üzere iki grup bulunmaktadır. Kalıcı çerezler, internet sitesini ilk ziyaretinizde oluşturulmakta ve çerezin kullanım ömrü boyunca cihazınızda saklanmaktadır. Bu çerezler ilgili internet sitesini her ziyaretinizde tekrar etkinleşmektedir. Geçici çerezler ise internet tarayıcısı pencerenizi açtığınızda oluşturulur ve tarayıcıyı kapatmanız anında silinir.

Görevlerine göre bir ayrım yapıldığında ise; “temel çerezler” (aynı zamanda “kesinlikle gerekli çerezler” olarak da anılmaktadır), tercih çerezleri, analiz çerezleri ve pazarlama çerezleri gibi çok sayıda farklı kategoriye ayrılabilmektedir. Aşağıda kullanım deneyiminizi iyileştirmek ve kişiselleştirmek için internet sitemizde kullanılan çerezlere ilişkin bilgileri bulabilirsiniz.

Temel Çerezler: Aynı zamanda “kesinlikle gerekli çerezler” olarak da bilinen bu çerez türleri; masaüstü sitemize ve mobil sitemize erişimin sağlanması ve bunların istenilen şekilde çalışması için gerekmektedir. Ayrıca bunlara bağlı servislerden ve hizmetlerden yararlanmanızı sağlamaktadır. Temel çerezlerin olmaması durumunda masaüstü sitemizde ve mobil sitemizde hatalar olabileceği gibi talep ettiğiniz bazı hizmetler de sekteye uğrayabilir. 

Onay Çerezi: Bu çerez, ziyaretçinin çerezlere dair onay kutucuğuna tıklayıp tıklamadığını, yani çerezlere onay verip vermediğini takip etmektedir. Bu sayede ziyaretçiye, iradesine uygun çerez politikaları uygulanmaktadır. Çerezin saklanma süresi 15 gündür.

Çerez                      Sağlayıcı             Tür      Süre
------------------------------------------------------------------
CookieConsent    durbuncafe.com    HTTP    1 yıl

Oturum Çerezi: Bu çerez, genellikle kullanıcıyı tanımlamak ve web sitesinin açık kaldığı sürece kullanıcının bilgilerini sistemde tutmak amacıyla kullanılır. Geçici çerezlerdendir, dolayısıyla oturumun sonlanmasıyla silinmektedir. 

Çerez                    Sağlayıcı           Tür       Süre
-------------------------------------------------------------------
PHPSESSID    durbuncafe.com    HTTP    Oturum

Analiz Çerezleri: Bu çerezler internet sitemizi kullanımınız hakkında bilgi toplayarak sitenin çalışma mekanizmasını geliştirmemize yardımcı olur. Örneğin, analiz çerezleri sitede en çok ziyaret edilen sayfaları, sitede karşılaştığınız zorlukları ve reklamların verimli olup olmadığını gösterir. Bu, tek bir kişinin kullanımını göstermektense genel olarak kullanım şekillerini önümüze sermektedir.

Google Analiz: Google analiz çerezleri kümelenmiş istatistiksel verileri toplayarak sitenin sunum ve yönlendirilmesine katkıda bulunur. Google kümelenmiş verileri demografik ve ilgi bilgileriyle destekler ve ziyaretçilerimizi daha iyi anlamamızı sağlar. 

Çerez      Sağlayıcı             Tür         Süre
-------------------------------------------------------
_ga      durbuncafe.com    HTTP      2 yıl
_gat     durbuncafe.com    HTTP     1 gün
_gid     durbuncafe.com    HTTP     1 gün

ÇEREZLERİ YÖNETME
Çerezlerin kullanılması internet sitesinin daha iyi hizmet vermesini ve sizin için kişiselleşmesini sağlar. Temel çerezlerin dışında kalan çerezler sizin onayınız olmadan çalışmaz. Ancak sadece temel çerezlerin çalıştığı takdirde sitenin tam olarak işlevini gösteremeyeceğini ve tüm özelliklerden yararlanamayabileceğinizi unutmayınız. Çerez kullanımının engellenmesi cihaz ve internet tarayıcısına göre değişiklik göstermektedir. Aşağıda farklı internet tarayıcıları için gerekli linkleri bulacaksınız.

Birçok internet tarayıcısı, varsayılan olarak çerezleri otomatik olarak kabul etmeye ayarlıdır. Mevcut çerezleri cihazınızdan kaldırmak istiyorsanız tarayıcı seçeneklerini kullanarak bunu yapabilirsiniz. Ayrıca çerezlerin cihazınıza yerleştirilmesini geleceğe dair de istememeniz durumunda tarayıcı ayarlarından çerezleri engelleyebilirsiniz.

Adobe Analytics 
http://www.adobe.com/uk/privacy/opt-out.html

Google Adwords
    
→ https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=en

Google Analytics
    
→ https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Google Chrome 
   
→ http://www.google.com/support/chrome/bin/answer.py?hl=en&answer=95647

Internet Explorer 
   
→ https://support.microsoft.com/en-us/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

MozillaFirefox  
 
→ http://support.mozilla.com/en-US/kb/Cookies

Opera    
→ http://www.opera.com/browser/tutorials/security/privacy/

Safari 
   
→ https://support.apple.com/kb/ph19214?locale=tr TR

İLGİLİ KİŞİ HAKLARI
Dilediğiniz zaman Panorama Gıda’ya başvurarak kişisel verilerinizin;

a) İşlenip işlenmediğini, işlenme amacını ve amacına uygun kullanıp kullanılmadığı öğrenebilir ve işlenmiş ise bu konuda bilgi isteyebilir,
b) Kanun’a uygun olarak yurt içinde ve yurt dışında bilgilerinizin paylaşıldığı üçüncü kişileri öğrenebilir,
c) Eksik ya da hatalı işlendiğini düşünüyorsanız düzeltilmesini isteyebilir,
d) Kanun'un 7. maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde bilgilerinizin silinmesini ya da yok edilmesini talep edebilir,
e) Aktarıldığı üçüncü kişilere (c) ve (d) bentlerinde belirtilen taleplerinizin bildirilmesini ve aynı işlemleri gerçekleştirmelerini isteyebilir,
f) Otomatik sistemler ile analiz edilmesi nedeniyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz edebilir veya kanuna aykırı olarak kaydedildiğini veya kullanıldığını düşünüyorsanız ve bu sebeple zarara uğramışsanız zararın giderilmesini isteyebilirsiniz.

Bu amaçlarla yaptığınız başvurunun ek bir maliyete neden olması durumunda, Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından çıkarılan "Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ" ile belirlenen ücreti ödemeniz gerekebilecektir. Başvurunuzda yer alan talepleriniz, talebin niteliğine göre en kısa sürede ve en geç 30 (otuz) gün içinde sonuçlandırılacaktır. Başvurularınızı, ıslak imzalı bir nüshanın bizzat elden veya noter aracılığı ile Hobyar Mahallesi Yalıköşkü Caddesi No:22/401 Fatih/İSTANBUL adresine iletilmesi şeklinde yapabilirsiniz.

Kişisel veri sahibi olarak sahip olduğunuz ve yukarıda belirtilen haklarınızı kullanmak için yapacağınız ve kullanmayı talep ettiğiniz hakka ilişkin açıklamalarınızı içeren başvuruda; talep ettiğiniz hususun açık ve anlaşılır olması, talep ettiğiniz konunun şahsınız ile ilgili olması veya başkası adına hareket ediyor iseniz bu konuda noter tarafından tasdiklenmiş vekâletnamenizi ibraz etmeniz gerekecektir.

Başvurularınızda, ad-soyad, imza, T.C. kimlik numarası, ikamet veya işyeri adresi, e-posta adresi, telefon ve faks numarası, talep konusu unsurlarının bulunması "Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ" uyarınca zorunludur. Söz konusu unsurları barındırmayan başvurular Panorama Gıda tarafından reddedilecektir.

Panorama Gıda’nın işbu aydınlatma metninde Kanun’dan, ikincil düzenlemelerden ve Kurul kararlarından doğan sebeplerle değişiklik yapma hakkı her zaman saklıdır.
 

Dürbün Cafe
ONLINE REZERVASYON